Asa eveniment, asa tinuta! Actrita Diana Dumitrescu a purtat o rochie de 2.400 de euro la lansarea filmului "Minte-ma frumos" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:29

Actrita Diana Dumitrescu Ion si-a ales atent tinuta pentru avanpremiera de gala a filmului "Minte-ma frumos", al carei protagonista este! Asa eveniment, asa tinuta de milioane!

Cu zambetul la purtator, tinand cont de dress code si de faptul ca evenimentul s-a desfasurat intr-un mall bucurestean, Diana a purtat rochia potrivita!

 

A vrut sa fie cat mai lejera intr-o rochie neagra, vaporoasa, cu voaluri asimetrice si model discret in zona decolteului. Pretul ei este de nici mai mult, nici mai putin decat 2.400 de euro si apartine brandului Entrance.

 

O rochie atat de pretioasa trebuia accesorizata cu pantofii potriviti, asa ca Diana nu a dat gres cu alegerea acestora.

A purtat o pereche Louboutin maro, din piele intoarsa, ce costa 700 de euro.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

La capitolul bijuterii Diana a ales sa poarte o bratara vintage, aurie, in valoare de 100 de euro. Atat

cerceii cat si inelele sunt incrustate cu diamante. Asa ca, pentru ca stiti cat de nepretuite sunt aceste pietre, nu va putem dezvalui pretul lor.

 

In concluzie adunand rochia de 2400 de euro, cu pantofii de 700 de euro si bratara de 100 de euro, rezulta ca look-ul de milioane al frumoasei actrite Diana Dumitrescu Ion ajunge la 3200 de euro! Pretioasa tinuta!