Cheloo, dezlantuit! Uite ce i-a facut unei jurnaliste care a vrut sa ii ia un interviu VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:29

E binecunoscut temperamentul celor din trupa Parazitii si mai ales faptul ca, de cele mai multe ori, Cheloo nu are limite - mai ales daca are dreptate intr-o situatie.

Cheloo a fost iritat peste masura de intrebarea adresata de un reporter. A plecat din interviu, a refuzat sa mai raspunda la intrebari si a mustruluit-o pe jurnalista.

Cheloo s-a abtinut cu greu, si-a pastrat diplomatia, insa nu a putut sa-si stapaneasca si...nervozitatea. Cei doi colegi au stat de-o parte si l-au lasat sa se manifeste, probabil pentru ca sunt obisnuiti cu firea colerica a lui Catalin Ion, zis si Cheloo.


Care a fost intrebarea care l-a infuriat pe Cheloo de-a avut aceasta reactie? Cu greu puteai sa il calmezi pe Cheloo...Intrebarea cu pricina era despre costul unei piese, insa estte cunoscut faptul ca membri trupei Parazitii isi produc singuri muzica.

Imediat dupa acest incident, am incercat si noi sa vorbim cu Cheloo, Ombladon si FreakaDaDisk. Au avut amabilitatea sa continue interviurile cu presa, dar raspunsurile nu ne-au mirat deloc, avand in vedere cat se enervasera inainte. 


Cea mai recenta piesa semnata parazitii se numeste ''Toate-s la fel'' si este in colaborare cu Daniel Lazar.




 

Taguri: