Cioaba Jr. lanseaza o noua papusa dupa chipul si asemanarea bunicului VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:30

In timp ce altii dau faliment dupa faliment si pun lacatul pe usile firmelor, in ograda regelui Cioaba afacerile merg ca unse.

Dupa ce a rupt gura targului cu papusa Lulica, care s-a vandut in peste o mie de exemplare, acum Dorin Cioaba se pregateste sa-l scoata pe piata pe bunicul sau..Barculica.

Papusa Barculica va fi costumata tot in straie traditionale tiganesti, cusute manual de catre pirande. Deocamdata numai fiul regelui poarta un astfel de costum, pe care papusa il va purta in miniatura.

Barculica il va intruchipa pe primul bulibasa al romilor caldarari si niciun detaliu nu va fi lasat la voia intamplarii.Va
costa cel putin 150 de lei si va fi lansat oficial pe piata la inceputul lunii viitoare. Primele 100 de modele vor fi unele de colectie.

Lulica a ajuns pana acum in scoli, banci si la colectionari din intreaga lume...dar si in casa presedintelui Traian Basescu. SI ca afacerea sa mearga struna, precum roata la caruta, Cioaba Junior se gandeste si la oferte speciale. La pachet cele doua papusi vor costa 250 de lei.