VUNK pregateste lansarea unui nou album VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 13:50

Cornel Ilie de la Vunk are multe admiratoare! Am observat acest lucru si la concertul pe care trupa l-a sustinut aseara in garajul Europa FM.

Nicio iubita oficiala, insa, deocamdata pentru artist. Cornel stie, insa, foarte bine ce vrea de la o femeie si, cel mai important, are armele lui sa o faca fericita. Desi este "insurat" cu muzica de ani buni, solistul nu si-a pierdut speranta ca intr-o zi o va gasi pe cea care ii va face inima sa cante. Fetele care viseaza la solistul trupei Vunk si au ceva mai mult curaj, tot ce trebuie sa faca este sa-si ia inima in dinti si sa il abordeze.


Pana cand isi va gasi jumatatea, Cornel repeta de zor cu trupa lui pentru marele concert pe care il pregatesc pe data de 14 noiembrie, la Sala Polivalenta. Pe fani ii asteapta cu piese noi, dar si invitati surpriza. Membri trupei Vunk au cunoscut un succes fabulos cu piesa "Pleaca", cantata in colaborare cu Antonia. Ei sunt nominalizati si la categoria Best Romanian Act de la MTV Music Wards, premii ce vor fi decernate pe data de 11 noiembrie, la Frankfurt.



 

Taguri: