EVACUARE CU SCANDAL dintr-un imobil retrocedat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 02:25

Un scandal, mai multe drame! Oamenii care locuiau in cladirea retrocedata, au incercat in zadar sa cumpere sau sa inchirieze locuintele.

Proprietarul, un barbat plecat in strainatate, nici macar n-a vrut sa auda. Conditiile in care locuiesc acesti oameni nu sunt nici pe departe dintre cele mai bune, dar e singurul acoperis pe care il au deasupra capului. Multi dintre ei se plang de faptul ca au platit deja chirii la primarie in avans pe cativa ani, inainte ca noul proprietar sa castige imobilul nationalizat in instanta.

Au vrut doar sa aiba siguranta ca nu vor fi dati afara.
Dar s-au trezit si cu banii luat si in situatia de a fi evacuati. In zadar au protestat! La venirea executorului judecatoresc, jandarmii pareau de neoprit. Cand nimeni nu spera sa mai existe vreo sansa, avocatul proprietarului a reusit sa gaseasca o solutie. L-a convins pe proprietar sa vanda locuinta, asa ca singurul lucru pe care mai trebuie oamenii sa-l stabileasca acum este pretul.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.