Ziua Portilor Deschise la un crematoriu de lux! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:30

Nu stii niciodata ce iti rezerva ziua de maine si unde poti ajunge!

Pe asta s-a bazat si patronul oradean care a pus pe picioare un crematoriu de lux. Omul a investit peste o jumatate de milion de euro, asa ca acum asteapta cu bratele deschise clientii, trecuti in lumea dreptilor. Si ca sa stie lumea viilor ce ii asteapta dincolo, barbatul s-a gandit sa dea anunt la mica puclicitate si sa deschida larg portile celor interesati.

Si curiosii nu au intarziat sa apara.
Domnul din imagine a vrut sa stie in detaliu cum va fi ultima lui zi pe pamant. Mai in gluma, mai in serios, omul se intreaba ce tinuta este indicata sa poarte pe ultimul drum. Intreaga operatiune de incinerare nu se desfasoara la intamplare. Cu ajutorul unor masinarii de ultima generatie prevazute cu sisteme performante si panou computerizat, raposatul ajunge in cuptorul incins la peste o mie de grade, in functie de greutate.


Clientii isi pot alege atat urna in care le va fi pastrata cenusa, cat si caracterele cu care le va fi scris numele pentru eternitate. Ce mai trebuie sa stie vizitatorii in plus, este ca spre deosebire de restul crematoriilor, aici fumul nu iese pe cos. Vestea ca la crematoriu s-au deschis portile s-a raspandit repede printre muritorii de rand. Unii raman la cele lumesti si se intreaba cat costa biletul, altii se uita lung si se inspaimanta.
Altii si-au facut temele din timp si s-au pregatit sufleteste pentru lumea de dincolo.

La cererea clientilor extravanganti care vor sa ramana o amintire pretioasa la propriu pentru cei dragi, angajatii crematoriului pot transforma cenusa in diamante aplicate pe bijuterii. Pretul incepe de la 5000 de euro, dar riscul ca hotii sa puna ochii pe inelul, cerceii sau brosa facute din ramasitele raposatului este mare. Si asta nu e tot, pentru cei care toata viata au visat sa ajunga printre stele, exista varianta ca cenusa lor sa fie pusa intr o capsula care va ajunge in spatiu.
Pretul este pe masura, 50 000 euro.

 

Taguri: