PROGNOZA METEO: Vremea se mentine racoroasa dimineata si noaptea. Vezi ce temperaturi se vor inregistra joi si vineri

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:31

In tara, joi, vremea se va mentine racoroasa dimineata si noaptea in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, dar numai izolat vor fi posibile ploi slabe in sud-vestul, centrul si estul tarii. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 si 23 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade, mai coborate in depresiuni.

 

Joi, in Bucuresti, vremea se va mentine racoroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade, iar cea minima va fi de 4- 6 grade, mai coborata in zona preoraseneasca.

 

In tara, vineri, vremea va fi in general frumoasa, dar racoroasa dimineata si noaptea, cu precadere in nordul si in centrul tarii. Cerul variabil ziua, se va innora treptat in cursul noptii incepand din sud-vest.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Va ploua, pe arii relativ extinse in

jumatatea sud-vestica a tarii si pe arii mai restranse in restul teritoriului. Izolat, in zona Muntilor Banatului, cantitatile de apa pot fi insemnate. Vantul va sufla slab si moderat.

 

Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 si 24 de grade, iar cele minime intre 2 si 13 grade, usor mai coborate in depresiuni, dar si mai ridicate in sud-est. 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.