EXCLUSIV! Fetita agresata de parintii colegei sale face primele declaratii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 20:45

Eleva agresata de parintii unei colege de clasa a povestit, in exclusivitate, pentru “Draga mea prietena” cum a inceput conflictul care a trasformat-o in victima unor violente de nedescris.

In timpul orei de sport a fost jignita de una dintre colege. Dupa un schimb de replici, colega care a jignit-o ar fi vrut sa-i dea o palma, dar eleva agresata s-a aparat, imbrancind-o. Aceasta s-a dezechilibrat si a cazut. Conflictul nu s-a opri, insa, aici caci colega care a pornit cearta nu s-a lasat pana nu i-a dat un pumn elevei agresate. Au urmat apoi telefoane de amenintare in timpul week-endului de data aceasta de la mama colegei care o jignise si o batuse la scoala.
Ingrijorata, mama fetei l-a sunat pe dirigintele clasei care a asigurat-o ca totul va fi bine. Promisiunea profesorului a fost, insa, in zadar ca luni, in timpul orelor de curs, parintii colegei au dat buzna in clasa si au trantit-o la pamant lovind-o cu bestialitate cu pumnii si picioarele.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.