Lucescu il critica pe Piturca! Afla ce cuvinte grele i-a aruncat

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 oct 2020, 01:10

Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtior Donetk, il critica pe selectionerul Victor Piturca, cel care i-a luat locul pe banca reprezentativei fiului sau, Razvan.

Victor Piturca a acuzat problemele de lot cu care se confrunta inaintea "dublei" cu Turcia si Olanda, printre care lipsa unor jucatori ca Matel, Tanase sau Nicolita, dar si forma mai putin buna a lui Adi Mutu. Mircea Lucescu e convins ca "Piti" a facut o mare greseala prin aceste declaratii.

 

"Dupa cum am vazut ca se plang cei care conduc echipa nationala, mi se pare ca, in primul rand, ei nu au incredere in aceasta echipa.

Cand se fac experimente, inseamna ca nesiguranta, inseamna incertitudine. Forta unui antrenor sta in a se indoi fara sa o arate", a comentat Il Luce, la Dolcesport.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Altfel, Mircea Lucescu are necazuri in familie.

Sotia sa, Neli, va fi operata, miercuri, la Munchen (Germania). Femeia a alunecat pe scara unui magazin din Donetk si si-a fracturat un brat. Mircea Lucescu va fi alaturi de Neli in Germania.