Fosta sotie a lui Jude Law, RETINUTA DE POLITIE

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 oct 2020, 00:45

Sadie Frost, fosta sotie a actorului Jude Law a fost retinuta de politie dupa un scandal domestic de proportii.

Presa speculeaza ca Sadie Foster, in varsta de 47 de ani, mama a patru copii, si-a batut iubitul, modelul James Gooding, in timpul unei divergente care a degenerat intr-un conflict violent. Sadie Frost si James Gooding au o relatie de cateva luni de zile. Fosta sotie a renumitului actor hollywoodian a fost retinuta in custodia politiei si eliberata pe cautiune. Cu toate ca iubitul agresat nu a avut nevoie de spitalizare, Sadie Frost este acuzata de vatamare corporala.


Chiar daca nu se cunoaste deocamdata motivul care a infuriat-o asa de tare pe Sadie, incat sa-si ia la bataie iubitul, tabloidele speculeaza ca ar fi vorba de infidelitate. Modelul James Gooding are o reputatie de Don Juan. A avut o relatie cu Kylie Minogue din 2000 pana in 2003, pe care a parasit-o pentru fotomodelul britanic Sophie Dahl.

James Gooding pe vremea cand era iubitul lui Kylie Minogue
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/kylie-a0126a236fe9fc62183793ba22d74931.jpg
Sursa foto: huffingtonpost.co.uk


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.