Nu isi va putea strange NICIODATA copilul in brate! Baietelul ei sufera de o boala CRUNTA FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 oct 2020, 22:05

Dupa noua luni de sarcina, Daniela Brine era nerabdatoare sa isi tina in sfarsit pruncul in brate.

A fost insa devastata cand micutul Anthony a fost diagnosticat cu o boala rara de piele, din cauza careia nu va putea niciodata sa il stranga in brate.

 

Bebelusul, care acum are 18 saptamani, s-a nascut cu o afectiune genetica numita Epidermolysis Bullosa, care face ca pielea si tesuturile moi sa se inflameze puternic la cea mai mica presiune aplicata. Baietelul se poate alege astfel cu rani deschise, foarte dureroase.

 

Doctorii i-au invatat pe parinti cum sa isi tina bebelusul, in asa fel incat sa il protejeze si sa nu se raneasca singur.

 

"Am invatat oarecum sa il tinem si sa il atingem cat mai putin. Pielea i se basica tot timpul la cea mai mica atingere", spune mama.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Boala este atat de grava incat baietelul face basici si in gat si la ochi. Parintii ii administreaza paracetamol si codeina la fiecare sase ore, pentru a-i face mai suportabila durerea.

 

Ce este mai grav este ca medicii spun ca micutul are un risc foarte mare sa dezvolte cancer de piele si ca nu va trece de varsta de 30 de ani. Parintii insa nu si-au pierdut speranta si spera ca intr-o zi vor gasi un leac pentru cumplita boala.



/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard03-0549cd01a936be69090ebe1a58bccb77.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard04-796961205b7a1b3724bbb9a48b11c0f1.jpg