Emil Boc, VATMAN DE OCAZIE. I-a poftit pe clujeni in cel de-al patrulea tramvai ultramodern

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 oct 2020, 20:10

Primarul Clujului si-a pus cravata si a condus un tramvai polonez care costa 1,5 milioane de euro.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a condus, sambata, pe o portiune de cativa metri, un tramvai polonez dupa ce si-a pus la gat o cravata, ca sa arate "regulamentar".

Emil Boc le-a prezentat jurnaliştilor, sambata, in incinta garajului Regiei Autonome de Transport Urban Calatori (RATUC), cel de-al patrulea tramvai achizitionat de Primaria Cluj-Napoca, produs de firma poloneza PESA, si care a fost pregatit pentru a intra in trafic.

Boc si-a pus o cravata ca sa arate "regulamentar" si s-a urcat pe locul vatmanului, insotit de un vatman cu vechime, care a fost instruit de firma poloneza."
M-am echipat si eu ca si domnul vatman pentru a pregati inaugurarea celui de-al patrulea tramvai. Iau acum prima lectie pentru ca domnul vatman este formator de scoala si ii invata si pe altii sa conduca tramvaiul", a spus Emil Boc.

Primarului i-au fost aratate comenzile de pornire, pe ce butoane si manete sa apese, iar Emil Boc a condus cativa metri tramvaiul pentru a-l testa.
Vatmanul care l-a asistat pe Boc, Nemcov Zoltan, a spus ca primarul s-a descurcat foarte bine. Tramvaiul este ultramodern, va parcurge mult mai repede traseele stabilite si este dotat cu wi-fi gratuit pentru cei care doresc sa foloseasca internetul.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.