A implinit 60 de ani si inca mai ESTE DORIT de una din cinci femei!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:35

Un sondaj arata ca 6% dintre femeile din Rusia s-ar marita pe loc cu celebrul si controversatul presedinte, Vladimir Putin, in timp ce 14% au raspuns ca probabil ar accepta.

Insa Vladimir Putin nu ar trebui sa se umfle deocamdata in pene caci 43% dintre rusoaicele intervievate au raspuns un categoric "Nu". Vladimir Putin s-a pregatit intens pentru cea de-a saizecea aniversare si conform recentului sondaj, inca mai este considerat sexy si atragator daca ne gandim ca una din cinci femei din Rusia l-ar accepta pe loc de sot. Venerabila varsta nu are niciun impact asupra farmecului sau personal.

Desi presedintele are succes la doamnele din Rusia, se pare ca Vladimir Putin nu se bucura de aceeasi popularitate si in randul sondajelor electorale care il plaseaza ca o figura destul
de contestata de majoritatea alegatorilor. Este suficient sa ne amintim ce nemultumiri a creat in randul populatiei anuntul candidaturii sale la presedintia Rusiei. Multi il contesta ca si presedinte si spun ca Putin a castigat alegerile prezidentiale prin frauda. Cu toate astea, sunt destui care il prefera pe Vladimir Putin si asta din cauza ca opozitia nu a propus niciodata un contracandidat puternic.