Ancheta la o maternitate din Baia Mare. O mamica nu a mai apucat sa-si tina la piept primul nascut VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 oct 2020, 19:45

Cea mai fericita zi din viata lor s-a transformat intr-un cosmar greu de imaginat!

Ce drama pentru biata femeie! Nici macar nu a apucat sa-si tina la piept primul ei copil. Trebuia sa nasca luna trecuta, pe 20 septembrie, iar de atunci a mers zilnic la medic, tocmai ca sa vada cum decurge sarcina, mai ales ca putea naste in orice moment.

Femeia a declarat ca i-a intrebat pe medici daca este cazul unei operatii de cezariana, dar acestia i-au spus ca poate sa nasca normal.
In sala de nasteri femeia sustine ca fost lasata sa sufere ca un caine, desi avea dureri cumplite.
Indurerata, femeia spune ca dupa nastere medicii i-au luat copilul. N-au lasat-o sa-l vada si nici pe tata nu l-au anuntat ca ar fi probleme. Ce s-a intamplat cu adevarat? De ce pruncul lor s-a nascut aproape mort?

Sunt intrebari la care sotii Pop asteapta un raspuns. Acasa, la familia Pop, in locul jucariilor din plus va fi adus un sicriu.
Rudele femeii au facut deja plangere la colegiul medicilor. Directorul Spitalului Judetean din Baia Mare s-a autosesizat si a deschis si el o ancheta referitoare la acest caz.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.