INCREDIBIL! Nu au strazi asfaltate, dar au o baza sportiva de aproape 1 milion de euro VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 19:55

Crizbav. O comuna ca oricare alta, care incepe acolo unde se termina asfaltul drumului judetean.

Poate ca ca n-ar iesi cu nimic in evidenta, daca saracia nu s-ar ascunde prin toate ungherele de aici. Numara 2600 de suflete, dintre care jumatate traiesc din ajutor social, iar restul munceste cu ziua pe unde apuca. Totusi altceva o face diferita.
In mijlocul campului, departe de casele subrede a rasarit o minune de cladire, care adaposteste sala de sport. Uitandu-te la saracia lucie din jur, nu ai cum sa nu te intrebi oare cat a costat?

Aflam ca Guvernul romaniei a zidit aici 860 000 de euro.
Culmea e alta, insa, cladirea e tinuta sub cheie si nimeni n-a intrat niciodata aici. O echipa a Stirilor Kanal D a reusit totusi sa intre in aceasta baza sportiva. De mai bine de un an, in sala de sport nu s-a tinut nicio competitie sportive. Doar hotii au calcat pragul bazei sportive.

Desi a costat o avere, sala nu e folosita. Doar hotii i-au mai calcat pragul in ultima vreme.
Nu are lumina, apa sau incalzire, facturile ar fi uriase pentru bugetul anemic al primariei. Chiar si asa Primaria se mandreste cu o asemenea baza. Locuitorii nu sunt, insa, atat de incantati precum alesii. Unde mai pui ca nici nu stiu cum arata pe interior sala de sport, nici nu ii intereseaza caci vorba aceea, miscare pe burta goala nu prea merge.

Primaria nu s-a multuimit doar cu o sala de sport, ci a vrut si un teren de fotbal care bineinteles ca nu a aparut din senin, ci dintr-o jumatate de miliard de lei.
Fie ca le place sau nu terenul de fotbal ori sala de sport, localnicii tot nu vor avea acces la ele. Nu au decat sa bata mingea pe maidan, pentru ca Primaria vrea sa inchirieze spatiile pentru competitiile sportive din judet.