Avea o dubla personalitate! Parea sotia ideala, dar in realitate facea ORGII SEXUALE cu alti barbati VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:36

Se spune ca implinirea in viata o ai atunci cand iti intemeiezi o familie si faci un copil. La fel a crezut si Sebastian Chivu atunci cand a pornit la drum alaturi de sotia sa, Miruna.

Ingrijoarata ca dupa 5 ani de casatorie nora ei Miruna nu vrea deloc sa ii faca un nepot si ca barfele nu mai contenesc sa apara la adresa femeii, doamna Viorica, mama lui Sebastian, este hotarata sa faca ordine in viata fiului ei.

 

Apeleaza astfel la echipa emisiunii "Ochii din umbra" si ofera toate detaliile pe care le stie.

 

Pe filaj detectivii nostri au descoperit ca firma de contabilitate la care lucreaza Miruna s-a desfintat de ani buni si ca in cladirea in care inca lucreaza ea face cu totul altceva.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Impreuna cu prietena ei cea mai buna Miruna nu face altceva decat sa satisfaca poftele diversilor barbati care le calca pragul. Intalniri

peste intalniri, iesiri cu clienti de toate tipurile- Miruna nu are deloc scrupule si isi bate joc fara mila de bietul Sebastian.

 

Mai mult decat atat, pentru ca sotul sa nu banuiasca nimic din viata dubla pe care o duce, aceasa se preface a fi insarcinata, iar Sebastian ii pune totul la picioare. Singurul ei scop este pentru a mai strange niste bani astfel incat s apoata pleca in Germania.

 

Cand adevarul iese la iveala Sebastian si parintii lui merg la vila in care sotia lui presteaza servicii de dama de companie si are loc confruntarea. Indurerat, barbatul pune capat relatiei.