Si-a adus vecinii la DISPERARE! Creste 14 caini intr-un apartament VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 oct 2020, 19:05

Doamna din imagini este o mare iubitoare de caini, drept dovada, a strans pana acum in apartament vreo 14 maidanezi.

De cand animalele si-au gasit linistea in casa femeii, vecinii si-au pierdut-o, in schimb. Nu mai au nici liniste, dar nici curatenie pe casa scarii sau aer curat, spun ei. Vecinii de pe scara au batut de nenumarate ori la usa femeii, in speranta ca vor cadea la intelegere, dar in zadar. Au obtinut ordin judecatoresc de evacuare a animalelor, dar tot nu au reusit sa scape de vecinii blanosi.
Oamenii nu au mai rezistat si au pus de o revolutie pe scara blocului.

In zadar au incercat autoritatile sa stea de vorba cu ea si sa ii explice ca legea o obliga sa renunte la animale. Femeia nu are rude si zice ca animalele ii tin de urat. A fost asistent medical, dar vecinii spun ca igiena ar fi ultimul cuvant de ordine din viata ei. Nu are utilitati in apartament pentru ca nu si-a platit facturile.
Si nu vrea sa renunte la caini nici in ruptul capului. Daca vor liniste, vecinii femeii trebuie fie sa o dea in judecata, fie sa isi gaseasca alta locuinta, si asta pentru ca patrupedele nu stiu ce inseamna viata in comun la bloc.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.