Are 61 de ani, dar NU SE VEDE. Actrita care face de rusine adolescentele din intreaga lume! Va puteti convinge din FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 oct 2020, 18:10

Cassandra Peterson s-a nascut pe data de 17 septembrie 1951 si este o actrita, scenarista si producatore, care a devenit cunoscut in intreaga lume dupa ce a interpretat-o pe Elvira in "Mistress of the Dark".

Pana aici nu este nimic deosebita fata de ceilati colegi de breasla, ceea ce urmeaza sa va aratam este faptul ca actrita se mentine in forma, ceea ce o face sa-si ascunda bine varsta. La 61 de ani, Cassandra arata la fel de bine ca in perioada cand varsta nu era nicio problema pentru ea. Operata sau nu, ceea ce conteaza este faptul ca nu a exagerat si a reusit sa se mentina in forma fiind un exemplu demn de urmat pentru toate femeile.

 

Ca sa va convingeti de acest lucru va invitam sa vedeti galeria foto de mai jos, aici aveti posibilitatea de a vedea cum arata in tinerete, dar si cum este acum. Noi spunem ca ar putea sa faca invidioase multe tinere din lumea mondena.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 

Vezi mai jos cum arata la 61 de ani!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.