Au luat-o razna? In Japonia, tot mai multe femei prefera sa poarte scutece decat sa foloseasca toaleta FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:36

Desi poate parea ciudat, exista oameni care ar prefera sa poarte toata ziua un scutec inconfortabil decat sa foloseasca toaleta atunci cand trebuie.

Se intampla in Japonia, unde se pare ca din ce in ce mai multe femei apeleaza la aceasta solutie. O importanta publicatie nipona chiar a luat un interviu unei tinere in varsta de 25 de ani, care este o adepta convinsa a acestui trend.

 

De sase luni fata poarta scutece in fiecare zi si spune ca este foarte multumita de rezultate, deoarece nu mai trebuie sa se opreasca din lucru pentru a merge la toaleta.

 

Ea spune ca le folosesre doar atunci cand imbraca o rochie, pentru ca in cazul in care ar avea pantaloni s-ar vedea acest lucru.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

 

Tanara a tinut totusi sa mentioneze ca atunci cand se intalneste

cu prietenul ei renunta la scutece.

 

Trendul a devenit atat de popular incat marile hipermarketuri din Japonia au inceput sa aseze scutece pentru adulti pe rafturile din sectiunea de igiena feminina.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.