CRUZIME FARA MARGINI! Si-a tinut cainele legat intr-o baraca 3 saptamani si l-a fortat sa-si bea propria urina FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:37

Un barbat in varsta de 55 de ani a primit interdictie de a mai detine animale de companie dupa ce si-a tinut cainele legat intr-o baraca timp de trei saptamani.

Si asta nu este tot: patrupedul a fost fortat sa-si bea propria urina si sa-si manance propriile fecale pentru a supravietui. Cand reprezentantii unei asociatii pentru protectia animalelor l-au gasit, cainele era atat de slabit incat nu se mai putea tine pe picioare.

 

In plus, avea rani deschise si adanci la gat din cauza lantului cu care era legat, iar un ochi a trebuit sa fie inlaturat pentru ca se infectase.

 

"Nato ar fi putut sa nu isi piarda ochiul daca proprietarul lui il ducea din timp la medicul veterinar. Acest lucru nu s-a intamplat, iar o simpla inflamatie s-a transformat intr-o infectie periculoasa. Nu am avut de ales, a trebuit sa inlaturam ochiul", spune unul dintre reprezentantii asociatiei de protectie a animalelor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Barbatul, care si-a recunoscut vina, nu este la prima abatere de acest gen, el abuzand de caini si in trecut.

 

Pentru fapta sa omul a primit interdictie de a detine animale de companie. De asemenea va trebui sa efectueze 18 luni de munca in folosul comunitatii.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.