Se implineste un an de la moartea lui Steve Jobs, fondatorul Apple VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 06:10

Astazi se implineste un an de la moartea lui Steve Jobs, cel care a fondat compania Apple.

Tanarul Steve Jobs a renuntat la facultate, la mijlocul anilor '70, pentru a asambla computere in garajul casei parintesti impreuna cu prietenul sau, Steve Wozniak.

 

Cei doi au fondat Apple in 1976 pentru a-si vinde creatiile, compania devenind in 35 de ani cea mai mare din lume. Apple este astazi un etalon in industria tehnologiei, revolutionand piata in repetate randuri cu produse precum iPod, iPhone si iPad.

 

Intr-un discur sustinut in 2005, in fata studentilor de la celebra universitate Stanford, Steve Jobs spunea despre moarte ca a fost cel mai important instrument care l-a ajutat sa ia deciziile importante in viata.

 

"Amintirea faptului ca voi muri curand este cel mai important instrument care m-a ajutat sa fac alegerile cele mai mari din viata. Deoarece aproape totul- toate asteptarile, toata mandria, toate temerile privind stanjeneala sau esecul- toate acestea dispar in fata mortii, lasand doar ceea ce este cu adevarat important”, spunea Steve Jobs.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Fondatorul Apple a murit in data de 5 octombrie 2011, fiind rapus de o forma rara si agresiva de cancer, boala cu care s-a luptat timp de mai multi ani de zile.

 

VIDEO: momentul in care Steve Jobs a prezentat primul iPhone, dispozitivul care a revolutionat piata telefoanelor mobile.