Adina Buzatu despre SCANDALUL HAINELOR CONTRAFACUTE: “Clientii mei cumpara calitatea produselor mele” VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:37

A imbracat toti barbatii din showbizz, da lectii de stil vedetelor si are un magazin in care vinde haine de firma la preturi piperate!

Presa speculeaza ca Adina Buzatu ascunde un secret murdar. Hainele pe care le pune spre vanzare ar fi contrafacute. Dupa ce politistii au facut cateva controale, au gasit in mai multe magazine de lux, printre care si cel al Adinei Buzatu, haine facute in China, dar cu eticheta schimbata.

Asta inseamna ca cei care cumparau haine realizate de mari designeri din Italia sau Marea Britanie, plateau un pret exorbitant pentru produse contrafacute.
Politistii ar fi descoperit in magazinele Adinei Buzatu haine luate din en-gross, dar cu eticheta schimbata. Daca se dovedeste ca stilista a pus in vanzare haine contrafacute, ar putea fi condamnata la trei ani de inchisoare.

Contactata de echipa “ Drept la tinta ”, Adina Buzatu spune ca aceasta stire este o inventive: “ Nu am avut niciodata un control pe acest subiect ”, a declarat Adina Buzatu.
Nu aduc haine fake, nu am adus niciodata. Clientii mei cumpara calitatea produselor mele, calitatea se vede ”, a adaugat stilista.