Mark Zuckerberg: "In aceasta dimineata sunt peste 1 miliard de oameni care folosesc in fiecare luna Facebook". Afla ce a mai declarat!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:37

Facebook, cea mai cunoscuta si indragita retea de socializare din lume a atins oficial pragul de 1 miliard de utilizatori activi lunar, a anuntat joi, 4 octombrie 2012 Mark Zuckerberg, directorul general si cofondatorul companiei, intr-o postare pe blogul Facebook, a scris portalul IT TechCrunch, potrivit Mediafax.

955 de milioane de utilizatori erau activi lunar, la sfarsitul lunii iunie.


"In aceasta dimineata sunt peste 1 miliard de oameni care folosesc in fiecare luna Facebook. Daca cititi aceasta postare: multumesc pentru onoarea de a va servi acordata mie si micii mele echipe. Este extraordinar sa ajuti 1 miliard de oameni sa intre in contact si de departe lucrul de care sunt cel mai mandru in viata.

Sunt angajat sa lucrez in fiecare zi pentru a face Facebook mai bun pentru voi si speram ca intr-o zi vom putea conecta si restul lumii", a scris Zuckerberg.

 

De asemenea, Facebook a mai facut publice si alte date in afara de numarul utilizatorilor. Astfel, 1.130 de miliarde de like-uri de la lansare, 140,3 miliarde de conexiuni intre prieteni, 219 miliarde de poze incarcate si 62,6 milioane de melodii ascultate de 22 de miliarde de ori.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Acesta este un moment important pentru Facebook ce ar putea avea impact asupra cotatiei actiunilor companiei la deschiderea sedintei bursierei de joi, scrie TechCrunch.

 

Sursa: Mediafax.ro