WOW - Modalitate INEDIATA folosita in Taiwan pentru a stimula vanzarea a unui produs cu efect AFRODISIAC! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 oct 2020, 16:20

Nucile de Areca sunt originare din Asia, acestea se comercializeaza de obicei invelite in frunze de betel. Ele sunt folosite pe post de afrodisiace, de aceea si modalitate de prezentare a produsului este una deosebita.

In Taiwan oricine poate cumpara astfel de afrodisiace naturale, chiar de pe strada si pentru a creste vanzarile, Nucile de Areca sunt vandute de femei si nu oricum, ci acestea sunt imbracate in lenjerie intima, tocmai pentru a promova efectul afrodisiac.

 

Astfel incat in fiecare zi indiferente de vreme, femeile se imbraca cat se poate de provocator si stau in vitrine, uneori si in dreptul masinilor pentru a-si vinde produsul.

Clar este ca aceasta modalitate de vanzare a nucilor de Areca da roade.

 

Chiar daca la prima vedere te astepti ca aceste fete sa fie prostituate, adevarul este altul, iar ele nu vand alceva decat un produs natural cu efect afrodisiac.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”