Ce crezi ca spune sotul ei? Doarme cu un porc de 200 de kilograme in casa si spune ca este sufletul ei pereche FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:37

Se spune ca, in mod normal, cainii sunt cei mai buni prieteni ai omului, insa o femeie din Marea Britanie sustine ca sufletul ei pereche este un porc.

Maria, in varsta de 29 de ani, nu se poate desparti de animalul imens. Locuieste cu el in casa, unde i-a construit propriul dormitor, si il scoate deseori la plimbare in oras.

 

"Cand l-am cumparat anul trecut era extrem de micut si dragalas. I-am pus numele Dinky. A fost dragoste la prima vedere si nu am putut sa-l las sa stea afara, asa ca l-am crescut in casa", spune femeia.

 

Animalul insa a crescut rapid si a devenit extrem de mare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

"Intre timp a crescut.

E foarte mare acum, asa ca nu mai poate dormi cu mine in pat. De aceea i-am construit propriul dormitor. Stiu ca il rasfat prea mult, insa merita".

 

Maria nu sta singura. Este casatorita si are doi copii, care se pare ca ii accepta pasiunea ciudata.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard02-351fe130b24d37fa605a7af30be01142.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard03-23ab378494dfb92a633e64fc2153d1fc.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.