Impreuna ii putem ajuta! Kanal D este alaturi de copiii cu autism VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:38

Putem face mai mult pentru copiii din jurul nostru care au nevoie de ajutor. Kanal D s-a implicat in problemele copiilor cu autism si incearca sa ii ajute sa mearga la scoala.

Avem nevoie si de sprijinul dumneavoastra! Cu un gest mic puteti schimba destine.

 

Sunt copii asemenea celor de varsta lor. Viseaza, se joaca, picteaza si danseaza. Copiii cu autism au o sansa la o viata normala, intr-o societate care nu le intelege nevoile.

 

Acesti micuti spun nu izolarii. Kanal D ii sprijina sa isi faca auzite dorintele. Ei vor doar atat: sa invinga boala si sa mearga la scoala.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Vedetele Stirilor Kanal D incearca sa sparga tiparele si va invita si pe dumneavoastra sa luati parte in campania "Ajuta un copil cu autism sa mearga la scoala".

 

Oricine poate ajuta doar cu un simplu gest. Nu uitati: doar impreuna putem invinge autismul si sa redam copiilor cu autism copilaria!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.