POLITISTA KARATISTA a bagat in sperieti interlopii! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:39

Scene mai ceva ca in filmele de actiune au fost surprinse la Tuzla!

Priviti cum Doru Saracila, fiul fostului viceprimar din Tuzla, sare la bataie. Motociclistul primeste un pumn in plina figura, e apucat de gat si impins pana in spatele unei masini. Nu va imaginati ca aici s-a oprit totul. In timp ce mainile baiatului fostului viceprimar parca s-au inclestat in jurul gatului victimei, alti doi barbati incearca sa-I desparta. Uitati-va bine bine la femeia politist! Pur si simplu se lupta cu individul, ba chiar il loveste cu putere doar-doar i-o da drumul celuilalt.


Femeia legii nu se lasa. Desi e pe tocuri si are si o constitutie subtirica, isi aduna toate fortele si incepe sa-l smuceasca pe fiul fostului viceprimar, apoi sa-i dea cu piciorul. Nu o data, ci de mai multe ori! Intreg scandalul a inceput cu cateva ore inainte, cand fostul viceprimar ar fi condus baut. Fara sa mai fie stapan pe volan, fostul vice ar fi incercat sa intre pe contrasens, iar in ultima clipa ar fi evitat un motociclist.
Suparat ca a intrat cu masina in sant, barbatul a planuit sa se razbune, spun oamenii.

Barbatul a ajuns direct pe patul de spital. Victime in intreg scandalul au picat si cativa martori. Unul dintre ei s-ar fi ales cu masina lovita. Cel pe care il vedeti acum e finul fostului viceprimar si, dupa cum spun oamenii, a fost trimis sa ia masina si sa spuna ca el a condus.
Doru Saracila a fost dus la politie, unde a fost audiat. Tot acolo au ajuns si cativa martori, dar si motociclistii. Cat despre fostul viceprimar, inca nu se stie unde ar putea fi.