DEMOLARE CU SCANDAL in Centrul Vechi al Bucurestilor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:39

9 persoane au fost evacuate dintr-o cladire aflata centru capitalei. Oamenii spun ca locuiau acolo de 2 ani, timp in care nimeni nu le-a cerut vreo explicatie.

Cei care ocupau abuziv cladirea spun ca autoritatile ar fi intrat in forta peste ei, ba chiar mai mult, i-ar fi lovit cu obiectele din dotare, pe cei care au opus rezistenta. Un tanar a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa rafuiala cu oamenii legii. 9 persoane printre care si un bebelus de numai 2 luni, vor fi nevoite sa doarma sub cerul liber pana cand Primaria le va acorda un sprijin. 


Reprezentantii Primariei Capitalei sustin ca imobilul ar avea grave probleme la structura de rezistenta si din acest motiv au evacuat cladirea. In tot acest timp Cristian Piedone, edilul sef al sectorului 4 punea la pamant mai multe constrctii ilegale, in zona pietei Aparatorii Patriei. Patronii amendati au refuzat pana in ultima clipa sa goleasca magazinele de marfa. Spun ca nu sunt ei singurii vinovati si ca piata ar fi plina de astfel de constructii.
Insa primararul sectorului 4 nu a a stat nicio clipa pe ganduri si in acesta dimineata a intrat cu bludozerele in piata.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.