PROGNOZA METEO: ploile isi fac aparitia. Vezi cum va fi vremea miercuri si joi

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:39

Miercuri, desi temperatura aerului va marca o scadere fata de intervalul precedent, vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data.

Cerul va prezenta innorari temporare. Va ploua slab, local in vestul, centrul si nordul teritoriului si pe arii mai restranse in rest. Izolat vor fi posibile descarcari electrice.

Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 28 de grade, iar cele minime intre 10 si 19 grade.

In Bucuresti, vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data.
Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 26- 27 de grade, iar cea minima de 14- 16 grade.

Joi, vremea se va mentine usor mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data, indeosebi in regiunile sudice si sud-estice.

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in centrul si in estul tarii, unde pe arii restranse, mai ales in cursul zilei, va ploua slab.


Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 28 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, usor mai ridicate pe litoral. Izolat in zonele joase vor fi conditii de ceata.

Sursa: Mediafax

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.