Accident in Bistrita – Nasaud. O manevrea gresita a nenorocit o familie intreaga VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:39

Tragedia s-a petrecut, azi noapte, in apropiere de localitatea Josenii Bargaului. Tanarul sofer era in masina cu sotia sa insarcinata si cu micuta lor de numai doi anisori.

Nimeni nu stie din ce cauza la un moment dat, barbatul a intrat pe contrasens, fara sa se asigure si s-a izbit violent de un tir care circula regulamentar. Impactul a fost atat de puternic, incat masina s-a facut praf, iar soferul si-a dat ultima suflare pe loc.

Sotia sa, in varsta de 21 de ani insarcinata in luna a saptea abia mai rasufla cand a fost scoasa dintre fiarele contorsionate.
Nici fetita celor doi nu era intr-o stare mai buna. Amandoua au fost transportate la spital. Din cauza accidentului, traficul pe DN 17, in localitatea Josenii Bargaului din Bistrita-Nasaud, a fost blocat mai bine de trei ore.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.