S-A FACUT DE RAS in fata a zeci de oameni! Nu s-a mai putut abtine si s-a scapat pe ea in metrou VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:39

Clipul de mai jos reprezinta dovada clara ca, atunci cand bei prea mult in club si decizi sa mergi acasa pe cont propriu, lucruri mai putin placute se pot intampla.

Este si cazul unei tinere din New York, care, dupa ce a petrecut pana dimineata, consumand o cantitate impresionanta de alcool, a decis sa se intoarca acasa cu metroul.

Insa, ametita de la prea multa bautura, fata nu s-a mai putut abtine si si-a facut nevoile in metrou, de fata cu toata lumea.

Oripilati, unii dintre calatori au plecat imediat de langa ea. Ca si cum acest lucru nu ar fi fost suficient, fata a continuat spectacolul, spunand ca nu poate ramane murdara.


Astfel, a scos din geanta o sticla de apa si un sapun, s-a dezbracat si a facut un scurt dus, fara nicio jena. Intregul show a fost filmat de unul dintre calatori si a fost postat ulterior pe YouTube.

Cu siguranta tanara nu va mai iesi din casa ceva vreme din cauza rusinii si se va gandi de doua ori inainte de a se mai imbata.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.