A luat o decizie care a schimbat-o RADICAL! Vezi ce SECRET ascunde femeia din imagine FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:39

Femeia din imagine a luat o decizie radicala intr-un anumit moment al vietii, iar acest lucru a schimbat-o complet.

Carla, in varsta de 47 de ani, a fost de fapt un barbat pe nume Paul, care a decis sa isi schimbe sexul. Inspirat de lookul fostei sale sotii, Carla si-a lasat parul lung, l-a vopsit blond si si-a inlaturat barba de pe fata cu ajutorul operatiei cu laser.

"Experienta de a fi atat barbat cat si femeie m-a facut sa devin un parinte perfect pentru copiii mei. Acum pot sa fiu atat mama cat si tata pentru Charlie si Conor", spune Carla.


Ea sustine ca a avut probleme legate de sexul ei mai toata viata. Inca de la 4 ani se imbraca in haine de femeie iar In adolescenta se machia.

"Ma imbracam in hainele mamei mele si purtam tocuri. Ea a crezut ca trec doar printr-o faza, insa niciodata nu am putut sa ma integrez intr-un grup de baieti".

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard05-683bf3a68c0318f6726c84222643dbc3.jpg
Timp de mai multi ani a crezut ca este un travestit caruia ii place sa poarte haine feminine, si nu un transsexual.


"Inainte de a o cunoaste pe Jane am mai fost casatorit de doua ori insa acele relatii s-au incheiat tocmai din cauza obiceiului meu de a ma imbraca precum o femeie".

In primavara anului 1993, Paul a cunoscut-o pe Jane, cea de-a treia lui sotie, intr-un club. Dupa 6 luni s-au mutat impreuna, iar in 1998 s-au casatorit.

"La inceput nu i se parea ciudat ca ma imbrac in femeie din cand in cand.
Ba mai mult, de cateva ori chiar am iesit impreuna in club asa si amandoua eram agatate de barbati".

Cu timpul insa acest obicei a dus la certuri din ce in ce mai grave. Problemele s-au agravat si mai mult dupa ce Paul si-a facut un transplant de par, si-a facut operatie de inlaturare a parului de pe corp si a inceput sa ia hormoni feminini.

"In ianuarie 2010 i-am spus ca vreau sa fiu tot timpul femeie.
Jane a reactionat dur si a pus capat casniciei. A fost teribil, copiii au fost devastati cand mama lor a plecat", marturiseste Carla.

Cei doi copii, care au asistat la transformarea completa a tatalui lor, spun ca nu sunt deranjati de acest lucru si ca il iubesc la fel de mult ca inainte.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard06-cdb69047c9d4001a5c74e511009e2c51.jpg