RELAXEAZA-TE TOTAL cu masajul thailandez! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:40

Masajul thailandez elibereaza foarte mult musculatura si tonifica pielea.

Specialistii sustin ca este echivalentul unei zile petrecute la bazin sau la sala de sport. E timpul sa va relaxati! Noi am gasit o metoda care cu siguranta va va schimba tonusul: masajul thai! Este diferit, in primul rand, pentru ca nu se face pe o masa sau pe un pat, ci direct pe podea. Terapeutul nu se foloseste doar de maini, ci si de picioare. Este remediul protrivit pentru cei care au un stil de viata sedentar.
E bine sa stiti ca nu oricine poate face masajul thai. Mai intai, trebuie personalizat in functie de starea de sanatatea a fiecaruia.

Nu numai muschii, ci si articulatiile ajung sa fie relaxate. In timp, rezistenta acestora la efort se mareste considerabil. Stimulii pe care ii transmite fiecare atingere a maseurului se raspandesc in tot corpul. Garantat, va veti simti minunat! Tehnicile de reflexoterapie se impletesc cu cele ale masajului de relaxare, pentru o destindere completa.
Asadar, aici nu capatati numai rasfat, ci si sanatate. Dupa o astfel de sedinta, trupul este revigorat si pregatit de o noua zi, oricat de solicitanta ar fi ea.

 

Taguri: