Nu putini sunt aceia care bat cale lunga, pana in Savadisla, un satuc vechi din inima Ardealului. Chiar si restaurantele cu firma din Cluj-Napoca pierd musterii in favoarea locantei lui Tamas. De cum ajungi acolo, e clar ca te asteapta o seara de poveste. A trecut prin toate stadiile pana cand a ajuns sa aiba propria afacere. Tamas insusi poarta bucatele la masa. Acum se implica in toate cate se fac intr-o carciuma.
Baituit, impanat cu costita si cu mirodeniile specifice locului, vitelul arata dumnezeieste. Pasiunea nu i-a disparut nicio clipa. Face totul cu drag pentru oaspetii sai.
Reactiile sunt pe masura! Bune de te lingi pe degete, bucatele trebuie insotite mereu de bautura potrivita. Papilele gustative nu amortesc dupa doar un paharel si ii permit oaspetelui sa se bucure de fineturile din farfurie. Vinurile din zona Tarnavelor tin steagul sus, aici, unde nimic nu este lasat la voia intamplarii.
Iar daca ati mancat prea mult sau ati baut un pahar-doua in plus, nu va faceti griji! Camere aranjate in stilul inconfundabil al locului, intr-o cladire in care simti inca parfumul celor de-acum doua-trei sute de ani te imbie la odihna.