Anne Hathaway, nunta in stil evreiesc. Cum arata actrita mireasa

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 oct 2020, 11:35

Actrita Anne Hathaway s-a casatorit cu iubitul ei, Adam Shulman, in cadrul unei ceremonii private, care s-a desfasurat in California si la care au participat circa o suta de invitati.

 Anne Hathaway s-a casatorit cu Adam Shulman in acest weekend, la aproximativ un an de la logodna lor, potrivit dailymail.co.uk.

Mireasa a purtat o rochie creata de designerul italian Valentino, in timp ce Adam Shulman a fost imbracat cu un costum elegant negru, la care a asortat un papion.

De pregatirile pentru nunta s-a ocupat Yifat Oren, cea care a ajutat-o si pe Natalie Portman sa isi organizeze ceremonia de casatorie cu Benjamin Millipied.
Portman si Millepied s-au casatorit in luna august, tot in California.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/anne2-bfdc42826e68d8b3937281c6a57f9714.jpgPotrivit People.com, actrita Anne Hathaway, in vârsta de 29 de ani, a spus "Da" in cadrul unei ceremonii private la care au participat 100 de invitati.

Repetitiile pentru ceremonia de casatorie dintre Anne Hathaway si Adam Shulman s-ar fi petrecut vineri seara. Nunta celor doi a fost una traditionala evreiasca.

Desi actrita a incercat sa pastreze secretul in ceea ce priveste casatoria cu Adam Shulman, celebrul designer italian Valentino Garavani a dezvaluit saptamâna trecuta faptul ca el este acela care a creat rochia de
mireasa pentru Hathaway.
Totusi, Anne Hathaway a declarat recent ca nu se va casatori inainte de 2013, pentru ca este prea ocupata in acest an cu promovarea filmelor "Cavalerul negru: Legenda renaste/ The Dark Knight Rises" si "Les Miserables".

Actrita si iubitul ei, Adam Shulman, sunt impreuna din 2008 si s-au logodit in noiembrie 2011.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.