Arnold Schwarzenegger, noi DEZVALUIRI: Ce a recunoscut starul in autobiografia sa

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:40

Actorul Arnold Schwarzenegger a confirmat ca a avut o aventura cu actrita Brigitte Nielsen in timp ce era implicat intr-o relatie cu Maria Shriver, care ulterior i-a devenit sotie.

 Actrita daneza Brigitte Nielsen a fost cea care a dezvaluit aventura cu Arnold Schwarzenegger intr-un volum autobiografic, pe care l-a lansat anul trecut, potrivit dailymail.co.uk.

Acum, Arnold Schwarzenegger a confirmat la randul sau faptul ca a inselat-o cu actrita Brigitte Nielsen pe Maria Shriver, care atunci ii era iubita si care ulterior i-a devenit sotie. In prezent, Shriver si Arnold sunt divortati.

Arnold Schwarzenegger face aceasta dezvaluire in autobiografia sa, un volum de memorii intitulat "Total Recall: My Unbelievably True Life Story".

In volumul sau autobiografic, starul in varsta de 65 de ani spune ca a avut o relatie pasionala cu Brigitte Nielsen in perioada in care filmau pentru pelicula "Red Sonja", in 1985.

La vremea respectiva, Arnold avea o relatie si locuia deja cu Maria Shriver, cu care s-a casatorit un an mai tarziu.
Intre timp, in 1985, Brigitte Nielsen s-a casatorit cu Sylvester Stallone, un star al filmelor de actiune si unul dintre prietenii lui Schwarzenegger.

In cartea sa intitulata "You Only Get One Life", Brigitte Nielsen a pretins ca nu a stiut, in momentul aventurii sale cu Arnold Schwarzenegger, ca acesta era implicat intr-o relatie cu o alta femeie.
In prezent, Arnold Schwarzenegger este in plina campanie de promovare a autobiografiei sale, un volum de memorii intitulat "Total Recall: My Unbelievably True Life Story".

Astfel, intr-un clip de promovare a unui interviu televizat pe care l-a acordat si care urmeaza sa fie difuzat duminica, in Statele Unite ale Americii, Arnold Schwarzenegger spune ca aventura sa extraconjugala, din care a rezultat un copil
si care a dus la despartirea de sotia lui, Maria Shriver, este cel mai stupid lucru pe care l-a facut vreodata.

Totodata, actorul in varsta de 65 de ani a admis ca le-a provocat "o durere extraordinara" sotiei sale, Maria Shriver, si copiilor lor.
Starul francizei "Terminator" si Maria Shriver s-au despartit in luna mai 2011, dupa o casnicie care a durat 25 de ani. Maria Shriver a depus actele de divort pe 1 iulie 2011, dupa ce a aflat ca sotul ei este tatal copilului nascut in urma cu peste 10 ani de o fosta menajera a
cuplului.

 

Taguri: