Moment de cosmar pentru Justin Bieber, pe scena!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 nov 2020, 12:10

Provoaca isterie peste tot unde apare, insa se pare ca tocmai el a cazut victima stresului de a fi vedeta mondiala la 18 ani.

Justin Bieber a fost protagonistul unui incident mai putin obisnuit in timpul primului concert din noul sau turneu- Believe. Site-ul TZM a dat publicitatii, duminica, o inregistrare in care Justin Bieber vomita chiar pe scena in timpul concertului, fara insa ca muzica si dansatorii sai sa se opreasca, informeaza Daily Mail.

In timp ce interpreta melodia Out of Town Girl, cantaretului i s-a facut rau. El s-a intors cu spatele la public si a vomitat chiar pe scena.
Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, spectacolul a continuat, Justin Bieber revenind rapid in fata fanilor.

"Ma veti iubi in continuare chiar daca mi s-a facut rau pe scena?", si-a intrebat Bieber fanii, atunci cand si-a reluat spectacolul.

Cantaretul a recunoscut pe Twitter ca i s-a facut rau, spunand "Laptele nu a fost, probabil, cea mai buna alegere" si ca spera sa-si revina pana la urmatorul spectacol.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.