Povestea unui invingator: la 17 ani, A REUSIT sa bata autismul! Acum se pregateste sa mearga la studii in Germania VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:41

El este Calin si de curand a implinit 17 ani. Cand adolescentul avea doar trei ani, parintii au primit o veste trista de la medici. Copilul lor a fost diagnosticat cu autism infantil.

Timp de noua ani Calin, izolat in lumea lui, a mers la o scoala speciala. In tot acest timp parintii nu si-au pierdut speranta.

Ei nu au vrut sa se resemneze. Speranta ca intr-o buna zi se vor putea intelege cu copilul lor a fost tot timpul in sufletul mamei si a tatalui.

In urma cu doi ani, Calin a primit ajutorul mult asteptat. Consiliat de un psiholog, a reusit sa faca mari progrese.
Lupta lui Calin cu el insusi nu se opreste insa aici. Doua zile pe saptamana primeste consiliere psihologica.

Intr-o societate care nu intelege nevoile speciale ale copiilor bolnavi de autism, Calin este un invingator. Impreuna ii puteam ajuta pe copiii de la centrul Invingem Autismul. Un SMS trimis la numarul 8842 ii va ajuta sa mearga la scoala.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.