Monica Tatoiu: "Iguana mea e mult mai curata decat fata de la pagina 5" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 23:25

De data aceasta ajunem acasa la… Monica Tatoiu!

Mereu energica si cu glumele la purtator, doamna Tatoiu a fost o gazda memorabila si ne prezinta, in premiera, camera fara televizor! 

Intr-o dimineata, ne-am trezit fara cafea acasa, asa ca ce ne-am gandit? Hai sa tragem o fuga pana la doamna Monica Tatoiu, caci sigur o sa ne intampine cu bratele deschise! Imbracata lejer, de casa, si desculta, pentru ca asa-i place, ne-a poftit in camera ei preferata!

Si filmele bune sunt pe gustul doamnei Tatoiu.
Adora peliculele, in care dragostea este actorul principal. In camera fara televizor, peretii sunt tapetati cu tablouri! Unul mai valoros decat altul. 

Tablourile preferate ale doamnei Tatoiu sunt doua nuduri feminine. Si mobilierul ascunde o istorie indelungata. Mai mult, in casa doamnei Tatoiu un loc de cinste il ocupa animalele. Aici piscile, cainii si reptilele traiesc in pace si armonie. 


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.