VEZI care este vedeta saptamanii!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:41

In fiecare vineri, Kanal D iti aduce in vizor vedetele care s-au facut remarcate de-a lungul saptamanii. Fie ca este vorba de bune sau rele, starurile rubricii noastre au tinut primele pagini ale ziarelor din saptamana care tocmai a trecut! Afla aici DE CE!

 Saptamana aceasta Lucian Viziru continua sa creasca scandalul pornit impotriva Taniei Budi alaturi de care a avut o scurta relatie cu ani in urma.Ocupand prima pagina a tabloidelor, Lucian castiga titlul de vedeta saptamanii. Dupa ce a afirmat ca, in incercarea de a il recuceri atunci cand nu mai formau un cuplu, Tania a venit in vizita la el impreuna cu o prietena pentru o partida de sex in trei, revine cu alte picanterii. 


Lucian sustine ca Tania nu ar fi atat de naturala pe cat sustine ea, motivand ca la varsta ei nu este normal ca "toate dotarile" sa ii stea atat de bine. Cat despre relatia intima pe care au avut-o, acesta declara ca nu i-ar da tocmai o nota buna. Cu toate ca, in prezent Lucian este implinit sentimental, avand un copil cu sotia sa Ema Daniela Viziru, este evident ca pare hotarat sa o desfiinteze pe Tania dar nu intelegem ce l-a determinat sa faca asta. 


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.