Decizia pe care o va regreta pana la moarte! A vrut sa-si indrepte parul, insa a ramas cheala PE VIATA FOTO SOCANT

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 oct 2020, 09:05

O femeie din Marea Britanie va regreta cu siguranta toata viata momentul in care a decis sa isi indrepte parul.

Isabella Broekhuizen, in varsta de 45 de ani, este de origine africana si, in consecinta, avea parul extrem de cret. Dorindu-si o schimbare de look, femeia s-a hotarat sa isi indrepte parul. Pentru a realiza schimbarea a fost la un salon de infrumusetare, unde i-a fost aplicata pe cap o solutie chimica.

 

Desi, pe moment, acuza mancarimi destul de persistente, personalul a asigurat-o ca acest lucru este normal. Vazand

insa ca dupa 3 saptamani scalpul inca este extrem de iritat si umflat, femeia s-a dus la doctor.

 

Radiografiile au aratat ca substanta folosita ii manca practic pielea si ca ii ajunsese chiar la os. Dupa cateva luni, parul a inceput sa-i cada pana ce, ulterior, a chelit complet.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

"Pur si simplu mi-am distrus viata! Aveam o cariera de model, s-a dus totul. De asemenea nu ma mai pot integra in societate. Inainte eram vesela, ieseam in oras foarte des, acum stau inchisa in casa".

 

Parul femeii nu va mai creste niciodata la loc, iar acum ea va fi nevoita sa poarte peruca tot restul vietii ei, pentru a ascunde cicatricile urate lasate de tratamentul la care a apelat.



/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/front-79542f799cfec47af73d9508265b98b4.jpg