Ce nu vrem noi, iau cei din afara! Magarii salvati din Romania isi iau permis de Shrek si pleaca in Marea Britanie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:41

Ce n-au mai vrut ai nostri, iau cei din Marea Britanie. Suntem in Sanctuarul Magarilor. Aici au ajuns animale care probabil n-ar mai fi trait mult.

El este magarul Gigel, si daca nu ar fi ajuns aici, probabil ca ar fi murit. Stapanul l-a abandonat la marginea unei paduri. Cei de la organizatie, care l-au gasit agonizand, au reusit sa-l puna pe picioare, iar in scurt timp va primi pasaport de Shrek, spre Marea Britanie.

Cate animale, atatea povesti cutremuratoare. Toate au privit moartea in ochi dar, multumita britanicilor, acum o duc boiereste. Si nu glumim deloc.


Aici, magarusii sunt tratati regeste! Va spunem doar atat: in castroanele lor nu ajunge orice fel de mancare. Pana a fi consumate, lucerna si fanul, dintre cele mai proaspete, sunt atent analizate.

Cele 60 de animale au parte de rasfat zilnic: sunt tesalate,  pieptanate si stralucesc de sanatate. Pentru magari, ce e mai bun! Si cum obrazul subtire cu cheltuiala se tine, la final de luna si costurile sunt pe masura.


Pentru bietele animale, locul de aici inseamna o noua viata. Cand te uiti in ochii lor, nu ai cum sa nu te intrebi de ce stapanii lor le-au aruncat ca pe o carpa murdara. Raspunsul e uluitor.

Magarii salvati au gasit la ferma o adevarata familie iar mama lor este doamna Maria, o femeie venita tocmai de la Piatra Neamt.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.