FINALUL TRAGIC al unui cuplu model! Sotie ucisa dupa ce s-a aflat adevarul despre trecutul ei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:42

Un om de afaceri britanic si-a ucis sotia, dupa ce a descoperit ca fusese barbat. Chiar daca pare un scenariu de film este cat se poate de adevarat.

Chris Collier, in varsta de 40 de ani si-a sufocat sotia, in varsta de 35 de ani, pana la moarte, dupa ce a aflat secretul teribil ascuns de nevasta nascuta in Rusia.

 

Aceasta isi facuse operatie de schimbare de sex inainte sal cunoasca pe Chris. In momentul in care barbatul a aflat adevarul despre femeia alaturi de care a ales sa-si petreaca tot restul zilelor a fost cuprins de furie si-a batut sotia si apoi a strangulat-o.

Teribila crima a avaut loc in apartamentul lor din Kusadasi, situat pe coasta Marii Egee a Turciei.

 

Chris a fost condamnat la 24 de ani de inchisoare, chiar in tara in care acesta se stabilise si unde avea o agentie imobiliara. Cei doi se cunoscusera in Turcia, in perioada respectiva ea canta in barul unui hotel de lux din Kusadasi, job la care a renuntat dupa casatorie.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Se pare ca totul a iesit la suprafata dupa ce barbatul a incercat sa afle de ce Julia nu-i poate oferi un mostenitor, astfel incat s-a apucat sa-i cerceteze trecutul.

Sursa: DailyMail