Fiica nelegitima a lui Adrian Paunescu, dezvaluiri SOC! "La 14 ani mi-a spus ca este tatal meu" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 oct 2020, 07:55

De cativa ani de zile, o femeie sustine ca este fiica nelegitima a poetului Adrian Paunescu. Se pare ca Andreea Mihaela Barlea, in varsta de 44 de ani, ar fi rodul iubirii dintre mama ei, Rodica Barlea, si Adrian Paunescu.

O relatie cunoscuta in cercurile literare, dar tinuta multi ani intr-un ungher al uitarii. Tocmai din acest motiv, fiica nerecunoscuta a lui Paunescu s-a adresat instantei de judecata.

"Doamna presedinte a dispus ca pe 8 octombrie sa ma prezint la medico-legal, urmand sa fie citata si Ana Maria si sa i se puna in vedere sa faca analiza ADN, test care sa demonstreze ca avem un tata comun", a declarat Andreea Mihaela Barlea.


Ea sustine sus si tare ca tatal ei a fost Adrian Paunescu, si mai mult decat atat, regreta ca fratii ei vitregi, Andrei si Ana Maria Paunescu, nu au fost prezenti astazi alaturi de ea, desi stiau de demersul ei.

"In primul rand fratii mei din pacate nu au venit si acest lucru m-a intristat".

Povestea de viata a Andreei pare un roman. Pe la varsta de 14 ani tanara nu a stiut nimic, doar banuia ca este altcineva.


De multe ori se intampla sa mearga la cenaclu si sa-l auda ore intregi pe poet recitand. Simtea o legatura puternica, dar nici prin cap nu ii trecea ca Adrian Paunescu ar putea fi tatal ei.

A aflat adevarul intr-o zi de mai a anului 1982, iar de atunci viata Andreei s-a schimbat. A devenit un bastard. Adrian Paunescu si-a dorit sa o adopte pe Andreea.
In vara lui 82 poetul a luat-o pe ea, si pe celalalte doua surori gemene, sub acoperisul lui, alaturi de ceilalti copii ai sai.

A incercat sa descopere adevarul, a chemat experti care le-au luat surorilor probe de sange, si a aflat ca Andreea nu are acelasi tata ca gemenele. Aici ar trebui mentionat ca Adrian Paunescu, la vremea respectiva, credea ca toate cele trei fiice ale Rodicai Barlea sunt plasmuite de el.


Au trecut 30 de ani, dar Andreea inca nu poarta numele tatalui ei. A fost o perioada in care tatal si fiica nu si-au vorbit. A fost o perioada grea pentru ambii. Acesta a fost si motivul pentru care Andreea nu a fost la inmormantarea tatalui ei.