PROGNOZA METEO: Vreme deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:42

Vremea se va mentine frumoasa joi, mult mai calda decat in mod obisnuit la sfatsitul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu innorari in a doua parte a noptii, in vest si nord-vest, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Temperaturile se vor incadra intre 24- 26 de grade pe litoral si in depresiuni, 33 de grade in Banat si in Lunca Dunarii, in timp ce minimele vor fi de la 5- 6 grade in depresiuni pana la 21 de grade in Dealurile de Vest. In zonele joase se va semnala ceata. 

 

Vineri, vremea va fi pfrumoasa si deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului.

In vestul si in nordul tarii, precum si la munte pe arii restranse vor fi averse, posibil si descarcari electrice.

 

Temperaturile vor fi cuprinse intre 23-24 de grade in Maramures si pe litoral pana la 34 de grade in Lunca Dunari, in timp ce minimele se vor incadra intre 8 si 18 grade. Dimineata este posibil sa apara ceata.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

La Bucuresti, vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului. Temperatura maxima va fi de 30- 32 de grade, iar minima intre 14 si 16 grade.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.