Tanarul cu care iti este frica sa stai de vorba! Isi aminteste perfect ce a facut inca de la varsta de 4 ani

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:43

Va mai aduceti aminte ce faceati pe data de 13 martie 2003? Sau cum a fost vremea pe 30 mai 2007? Aurelien, un student din Marea Britanie a uimit pe toata lumea cand a demonstrat ca el isi aminteste totul perfect.

Tanarul in varsta de 20 de ani este unul dintre acele persoane, foarte putin la numar, care a derutat pana si oamenii de stiinta cu abilitatea sa de a-si aminti fiecare detaliu din viata lui de zi cu zi. Baitul sufera de o afectiune care se numeste memorie autobiografica superioara.

 

Astfel incat Aurelien a devenit subiectul unui documentar difuzat pe Channel 4- aparent acesta isi poate aminti exact ceea ce a facut in fiecare zi, de la varsta de patru ani, inclusiv detalii ale convorbirilor sale, dar si ce a mancat in acea perioada la masa de

pranz, de exemplu.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

In timpul show-ului Aurelien este pus la incercare de opt campioni mondiali la capitolul memorie, iar reaspunsurile ii sunt analizate de un expert in domeniu, profesorul Giuliana Mazzoni.

 

 

Taguri: