Veste buna pentru viitoarele mamici: De la 1 octombrie 2012 indemnizatia de crestere a copilului va fi majorata de la 75% la 85% din venitul net

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:43

Camera Deputatilor a adoptat, marti proiectul de lege pentru aprobarea 0UG 124/2011, care prevede majorarea indemnizatiei de crestere a copilului de la 75% la 85% din venitul net, incepand cu 1 octombrie.

In proiectul de lege este prevazuta si renuntarea la conditionarea acordarii concediului de crestere a copilului si a indemnizatiei de crestere a copilului pentru primii 3 copii din familie.

 

Totodata in proiectul de lege este prevazuta flexibilitatea posibilitatilor de plata a beneficiilor de ajutor social pentru cei care au de platit taxe si impozite locale.

 

Grupul PDL impreuna cu toate grupurile parlamentare si-au manifestat acordul pentru aceste prevederi si au anuntat ca vor vota "pentru" la sesiunea de vot final.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Proiectul de lege este dezbatut in procedura de urgenta, astfel acesta urmeaza sa intre in sesiunea de vot final a Camerei.

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.