Andreea Mantea nu s-a putut prezenta la o nunta! Vezi pe cine a trimis in locul ei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:44

Gabriela si Marius, din Cluj, s-au cunoscut dintr-o simpla intamplare.

"Gabriela cu un grup foarte mare de tineri a fost la o intalnire in Germania si dupa cateva luni de zile de la intoarcere s-au intalnit cei care s-au imprietenit in autocar. In grupul respectiv era un baiat care nu era din Cluj si dormea la mine, iar la momentul respectiv m-a rugat sa merg si eu la intalnire. Am acceptat. Acolo am cunoscut-o pe Gabriela, cu care m-am imprietenit", explica Marius.

 

Dupa doua saptamani de prietenie, cei doi au inceput sa se indragosteasca unul de celalalt, in cele din urma facand pasul cel mare.

 

Marius a cerut-o de sotie pe Gabriela la Venetia, intr-o gondola. Si pentru ca pasul important s-a petrecut acolo, cei doi au planuit o nunta in stil venetian la Cluj.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”

 

Andreea Mantea nu s-a putut prezenta la cel mai important eveniment din viata celor doi tineri, insa a trimis pe altcineva in locul ei.

 

Vezi despre cine este vorba in materialul video atasat.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.