Branza de oaie, o raritate pe piata! Seceta scumpeste telemeauaVIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 aug 2021, 03:30

E prapad pe campuri si va fi prapad si in buzunarele romanilor.

 Seceta a facut ravagii, iar taranii isi pun acum mainile in cap. Un an mai prost ca asta nu au mai avut demult. De parca nu era suficient ca painea ne va scoate mai multi bani din buzunare, laptele si branza vor deveni si ele un lux.

Ciobanii avertizeaza, in curand branza de burduf sau telemeaua de oaie vor deveni o raritate pe tarabele din piete. Badea Sorin este cioban de cand se stie.
Are 400 de oi. Se uita cu mila la ele si nu stie cum le va scoate din iarna.

Nu e singurul cioban din bran care nu stie incotro sa o ia. Furajele pentru oi s-au scumpit. Fan sanatos nu exista, asa ca multi crescatori vor fi nevoiti fie sa renunte la o parte din animale, fie sa puna lacatul pe stana..daca statul nu ii ajuta in nici un fel.


Singura solutie de scapare a ciobanilor ar fi o subventie de la stat. Pana acum insa nimeni nu s-a oferit sa le intinda o mana de ajutor si sa-i scoata din necaz pe crescatorii de animale, asa ca cel mai probabil de sarbatori romanii vor pune pe masa branza de import la super pret.







 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.