Caz incredibil! Cum a descoperit o femeie ca sotul ei este de fapt tatal ei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 oct 2020, 00:45

O femeie a acceptat sa vorbeasca despre oroarea pe care a simtit-o cand a descoperit ca sotul ei era de fapt tatal ei.

 Valerie Spruill, in varsta de 60 de ani din Ohio a afla teribila veste printr-un test ADN dupa ce sotul ei, Percy a murit. Spruill, care are trei copii si opt nepoti si-a spus povestea in speranta ca isi va gasi si fratii de tata. Trebuia spus acest lucru, deoarece copii trebuie sa stie originile lor, a marturisit femeia.

Ea a fost crescuta de bunicii ei, iar mama ei o vizita, desi Valerie credea ca e o prietena de familie.
La varsta de noua ani a fost devastata cand a aflat ca aceasta era mama ei. Asta inseamna ca omul pe care il credea tata lei, era de fapt bunicul. Niciodata nu i s-a spus cine ii este tatal, asa ca mai tarziu, Valerie l-a intalnit pe Percy cu care s-a maritat.

Acesta s-a nascut in Mississippi si a lucrat ca sofer de tir. El a murit in 1998 la varsta de 60 de ani, insa ani la randul ea a auzit zvonuri despre relatie pe care o aveau ei.
Ea a aflat adevarul de la un unchi, dupa moartea sotului ei. Ea si-a facut un test ADN dupa ce a gasit cateva fire de par de-ale lui intr-o perie.

Nu stie daca el era constient ca s-a casatorit cu fiica sa, insa crede ca stia adevarul dar i-a fost frica sa spuna. De la moartea sotului, Valerie merge la terapeut sa o ajute sa treaca peste oribila veste.
Ea a fost internata o perioada lunga in spital si crede ca asta s-a intamplat din cauza secretului de familie.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.